INDKØBSKURV Der er ingen varer i kurven.

Meld dig på emaillisten

 
      


David Ray Griffin  `Det nye Pearl Harbor - Foruroligende spørgsmål om Bush-administrationen og 11. september`


Det nye Pearl Harbor – foruroligende spørgsmål om Bush administrationen og 11. september

PRIS: 160 kr.
Blev terrorangrebet på World Trade Center og Pentagon d. 11. september alene planlagt og udført af al-Qaida? Kendte ingen til det på forhånd? Var det et overvældende sammentræf af tilfældigheder, fejl og inkompetence i en lang række efterretningstjenester og officielle organer, der gjorde angrebet muligt? Sådanne teorier bliver svære at argumentere for, når David Ray Griffin har sammenholdt de foreløbigt kendte facts med de officielle forklaringer.
Han begynder med simple spørgsmål: Hvorfor blev der ikke afsendt jetjagere fra den nærmeste militære luftbase, da man mistede radiokontakten med de kaprede fly – noget der ifølge FAA (den amerikanske luftfartsstyrelse) er rutine-procedure? Hvorfor ændrede administrationen deres forklaring om de manglende jetjagere i dagene efter angrebet?
Men også Tvillingetårnenes og `Building 7` (Bygning 7)`s kollaps, det mystiske fly, der ramte Pentagon, de amerikanske bånd til Bin Laden og administrationens efterfølgende obstruktion af efterforskningen tages under grundig behandling.
Griffin gransker bevismateriale med en logik og objektivitet,der efterlader læseren med en lang række ubesvarede og yderst foruroligende spørgsmål.

Uddrag af forordet til den danske udgave
af Frank Søholm Grevil
[...] Menneskehedens kollektive viden udvikler sig på to ledder. Den udvides, fordi forskere hele tiden opdyrker nye felter, og den ændres, så det, der engang var anerkendt viden, bliver helt eller delvis forkastet til fordel for ny viden. Det gælder især inden for de historiske videnskaber. De opsigtsvækkende aktioner i New York og Washington den 11. september 2001 er sket for så relativt kort tid siden, at vi næppe tænker på dem som historie, men historieskrivningen om netop denne begivenhed viser det sædvanlige mønster.
For et år siden læste jeg David Ray Griffins` `Det nye Pearl Harbor` på engelsk på anbefaling fra en god ven, som også lånte mig bogen.
Efter grundig gennemlæsning kan jeg kun sige, at jeg ser mange overbevisende argumenter, men min realitetssans byder mig at være skeptisk og forsigtig i mine konklusioner.[...]
Og alligevel er der noget besnærende ved Griffins` argumentation, som gør, at jeg efterlades med en følelse af, at der er `noget` om snakken.
Til det, kære læser, kan jeg kun sige: Læs bogen, læs den igen, og drag dine egne konklusioner.
Sandheden findes et sted, og den skal nok komme for en dag. Måske vil den vise sig at være endnu mere overvældende, end vi i dag forestiller os.


Bogen er udkommet
Paperback
320 sider


David Ray Griffin
»Det nye Pearl Harbor - Foruroligende spørgsmål om Bush administrationen og 11. september«
Progressive Publishing
 

LAWMAN - af Neutzsky-Wulff & Bitsch
PRIS: 99 kr.


Overdanmark - af Jørgen Bitsch - Hovedparten af striberne har tidligere været bragt i Ekstrabladet
Overdanmark - striberne fra Ekstrabladet i bogform
PRIS: 55 kr.


Afhængig af Krig, Joel Andreas
PRIS: 60 kr.
Understrøm # 1 - 2004 forside
Understrøm # 1
PRIS: 25 kr.


SHORTS - Gamle og nye pletter
PRIS: 60 kr.


Nørrebronx 1 - De asociales Deroute
PRIS: 60 kr.


Sort som Blæk 4
PRIS: 20 kr.
[CD+DVD] David Rovics - Halliburton Massacre
PRIS: 90 kr.

     

www.danskundergrund.dk - email: info@prognet.dk

www.lawman.dk - superhelt-tegneserie af Erwin Neutzsky-Wulff og Jørgen Bitsch